LIVRAREA PRODUSELOR dovacom.RO


Comanda ta, s-a pus pe drum!
Te asiguram ca, orice comanda primita, are prioritate.
Lucram rapid pentru finalizarea ei. 

EXPEDITIE SI LIVRARE

 • Costurile de transport trecute la fiecare produs in parte sunt cu acoperire nationala livrabil in orice localitate din tara. In cazul in care acest lucru nu este posibil veti fi contactat telefonic pentru reconfirmarea costului de transport.

 • In functie de diversele promotii, anumite produse pot beneficia de transport GRATUIT, acest lucru fiind afisat in mod expres in descrierea produselor

 • Taxa de transport include costurile de ramburs sau de ambalaj, astfel incat suma afisata la transport este cea finala

 • Suma totala de plata (inclusiv costul de transport) va aparea in confirmarea de comanda, si va fi comunicata de catre unul dintre agentii nostrii in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

 • Produsele comandate vor fi livrate prin serviciu de curierat rapid in toata tara sau prin resurse proprii in Bucuresti

 • Curierul rapid agreat este FanCourier

 • La receptionarea coletului, dvs. trebuie sa achitati pe baza de factura contravaloarea produselor comandate.

 • Comenzile plasate pana in ora 13:00 vor fi expediate in aceeasi zi, (daca toate produsele comandate sunt in stocul nostru), iar cele plasate dupa ora 13:00 vor fi expediate in ziua urmatoare. Comenzile plasate Sambata si Duminica vor fi expediate in ziua de Luni imediat urmatoare.

 • In momentul livrarii, produsele sunt insotite de factura fiscala, chitanta (eliberata de catre firma de curierat) si certificat de garantie (in colet sau atasat facturii)

 • Livrarea de catre curier se efectueaza de Luni pana Vineri. La cererea clientului, livrarea se poate efectua si Sambata intre orele 9:00 - 15:00 fara costuri suplimentare (pentru localitatile unde firma de curierat permite acest lucru). 

 • Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la primirea comenzii. In cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom informa telephonic sau prin mesaj asupra noului termen de livrare.

 

PLATA PRODUSELOR

 • In numerar , la livrare (sistem ramburs): Permite achitarea comenzii in momentul livrarii. Chitanta este eliberata de catre firma de curierat. Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 lei numerar pe zi iar pentru persoanele fizice limita de plata este de 10.000 lei numerar pe zi.

 • Prin OP banca : daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al nostru se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp La inregistrarea comenzii aveti posibilitatea sa solicitati plata prin banca, prin bifarea optiunii de emitere a facturii proforma. Plata se face doar in baza acesteia si va fi emisa dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Factura proforma este valabila 5 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea banilor in contul nostru sau dupa transmiterea pe mail al OP-ului  bancar. Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

 • Online  cu cardul prin intermediul platformei Mobilpay.  Pentru a te proteja pe tine si pe clientii tai, toate tranzactiile sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si de operatori umani, pentru a ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase. Tranzactiile sunt procesate in sistemul 3D Secure. La lansarea platii prin Mobilpay , aveti optiunea de plata in 6rate la urmatoarele banci acreditate: BRD, Credit Europe, Garanti Bank, Alpha Bank, BT – Banca Transilvania

 • Pentru parteneri contractuali: disponibila doar pentru partenerii care au contract de vanzare-cumparare valabil, incheiat cu firma noastra si care au primit posibilitatea de plata a facturii la o data scadenta ulterioara.